Індивідуальна підошва у кросівках завдяки 3D-друку

АвторMAEES

Індивідуальна підошва у кросівках завдяки 3D-друку

Siemens індустріалізує адитивне виробництво з використанням полімерів

На прикладі виробництва взуття, компанії Siemens, EOS і DyeMansion демонструють, як може виглядати наступний крок на шляху до трансформації селективного лазерного спікання полімерів.

Компанія Siemens разом зі своїми партнерами EOS і DyeMansion представляє перший пілотний завод, на якому реалізовано віртуальне адитивне виробництво на основі селективного лазерного спікання полімерів.Slide 1 of 1

У безперервно інтегрованому ланцюжку створення вартості адитивного виробництва була надрукована ця модель

Дизайн, посадка і колір: нове взуття повинно дарувати позитивні емоції своєму власнику, і це особливо стосується підошви взуття. На новому віртуальному заводі Siemens, EOS і DyeMansion демонструють, як кожен з цих факторів можна реалізувати з економічною вигодою. Компанія Сіменс розширює свій цифровий Експериментальний Центр Адитивного Виробництва за допомогою цього еталонного заводу по селективному лазерному спіканню полімерів.Slide 1 of 1

Автоматизований ланцюжок скоординованих виробничих етапів усіх постачальників, від проєктування і друку до подальшої обробки, а також наскрізна IT-інтеграція мають вирішальне значення для високої продуктивності й максимальної гнучкості. Це стосується як виробництва серійних деталей, так і надзвичайно гнучкого виробництва одиниці продукції для індивідуальних замовлень або запасних деталей.

Тому разом зі своїми партнерами EOS і DyeMansion і комплексними рішеннями по цифровізації і автоматизації компанія Siemens створила інтегрований виробничо-збутовий ланцюжок промислового адитивного виробництва з селективним лазерним спіканням і промисловими рішеннями по подальшій обробці з використанням полімерів.

Для серійного виробництва в рамках цієї кооперації використовується система EOS P 500, яка може бути легко інтегрована в автоматизоване виробництво. Виробнича платформа EOS P 500 ідеально підходить для лазерного спікання пластикових деталей в промислових масштабах.

Для невеликих, дуже гнучких заводських осередків адитивного виробництва використовуються системи FORMIGA P 110, які завдяки інтеграції EOSPRINT відтепер можна отримати прямий доступ до інструментів проєктування NX. За допомогою інструментів проєктування NX користувачі можуть проєктувати складні структури і, на прикладі взуттєвого виробництва, імітувати цифрового двійника створеної підошви.

Коли йдеться про подальшу обробку, скоординований триступеневий робочий процес DyeMansion дозволяє масштабування від створення прототипу або дрібносерійного виробництва до серійного виробництва компонентів. Інтегрована автоматизація Siemens може бути впроваджена в промислові IT-системи та пропонує оптимізоване технічне обслуговування і роботу з операторами.

Джерело інформації :https://new.siemens.com/ua/uk/kompaniya/realizovani-proekty/home/stvorennya-indyvidualnoyi-vzuttyevoyi-pidoshvy-zavdyaky-3d-druku.html

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук