Перейти до вмісту

Нагороди для працівників факультету інженерії, транспорту та архітектури

До Дня Хмельницького національного університету та Дня працівника освіти відбулася урочиста церемонія нагородження викладачів та співробітників структурних підрозділів.

За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та відданість справі викладачі та співробітники факультету інженерії, транспорту та архітектури також були відзначені почесними нагородами.

Зокрема, ювілейні пам’ятні медалі “Ветеран університету” отримали ті, хто зробив значний внесок у розвиток університету протягом багатьох років, а саме: к.т.н., доц. Євген Урбанюк, к.т.н., доц. Ольга Коротич, старший диспетчер деканату Лариса Іващенко.

Також ректор університету вручив Подяки викладачам: к.т.н., проф. Георгію Драпаку, к.т.н., доц. Сергію Горященку, відзначивши їхній внесок у навчальний процес і наукову діяльність.

За вагомі досягнення у професійній діяльності та розвиток освітньої галузі Грамотами Хмельницького національного університету були нагороджені: к.т.н., доц. Наталія Машовець, к.т.н., доц. Юлія Соколан, старший диспетчер Лариса Іващенко.

Ці нагороди є визнанням не лише професійних досягнень, але й великого внеску у формування майбутніх поколінь фахівців, що сприяє зміцненню позицій університету як одного з провідних освітніх закладів України.

За інформацією
деканату ФІТА

Джерело: https://fita.khmnu.edu.ua/nagorody-dlya-praczivnykiv-fakultetu-inzheneriyi-transportu-ta-arhitektury/