Перейти до вмісту

День бібліотеки на факультеті інженерії, транспорту та архітектури

25 вересня 2024 року в рамках засідання Вченої ради факультету інженерії, транспорту та архітектури відбулася зустріч із представниками наукової бібліотеки Хмельницького національного університету.

У ході зустрічі обговорювалися ключові аспекти співпраці між факультетом та бібліотекою університету. Директор бібліотеки Олена Айвазян показала можливості доступу до наукових баз даних, обміну інформаційними ресурсами та організації освітніх семінарів для викладачів і студентів.

Завідувач інформаційно-бібліографічного відділу Оксана Бичко поділилася досвідом використання сучасних інформаційних технологій для підтримки наукової діяльності, а також розповіла про нові можливості у сфері доступу до електронних ресурсів.

Важливою темою стало розширення наукових зв’язків та створення умов для підвищення якості наукових досліджень і навчального процесу.

Науковці факультету мали змогу поставити представникам бібліотеки питання на які отримали вичерпні відповіді.

Ця зустріч стала вагомим кроком на шляху до поглиблення співпраці між університетськими підрозділами та розвитку освітніх та наукових можливостей факультету.

Декан ФІТА
Олег Поліщук

Джерело: https://fita.khmnu.edu.ua/den-biblioteky-na-fakulteti-inzheneriyi-transportu-ta-arhitektury/