ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ» СТУДЕНТІВ 1-ГО КУРСУ ГРУПИ РМ-23-1

АвторMAEES

ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ» СТУДЕНТІВ 1-ГО КУРСУ ГРУПИ РМ-23-1

В рамках вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» для студентів-першокурсників, що навчаються за ОПП «Робототехнічні та мехатронні системи галузі», 27 вересня 2023р. було проведено виїзне заняття на підприємстві «Швеймаш».

Співробітники підприємства на чолі з керівником – Михайлом Михайловичем Красієм, ознайомили здобувачів вищої освіти з сучасними зразками новітнього автоматизованого обладнання, яке використовується у легкій промисловості. Пояснили призначення та принцип дії окремих вузлів та механізмів, а також, на конкретних прикладах, продемонстрували основні тенденції розвитку сучасного машинобудування у галузі.

Зокрема, М.М. Красій, пояснюючи будову окремих машин та комплексів, зазначив, що автоматизація та роботизація виробництва є головним напрямком розвитку обладнання галузі, а будь-яка сучасна одиниця обладнання є мехатронною системою різного ступеню складності.

Також під час зустрічі з керівництвом та провідними фахівцями ТОВ «Швеймаш» було проведено обговорення шляхів подальшої співпраці, проходження практики студентів, дуальної освіти, освітньої програми «Роботехнічні та мехатронні системи галузі» за даним напрямом підготовки.

Володимир Онофрійчук,
доцент кафедри МАЕЕС

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук