УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ КАФЕДРИ МАШИН І АПАРАТІВ, ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИХ ТА ЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

АвторMAEES

УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ КАФЕДРИ МАШИН І АПАРАТІВ, ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИХ ТА ЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ У МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

З 25.05.21 по 28.05.21 року завідувач кафедри машин та апаратів, електромеханічних та енергетичних систем д.т.н., проф. Микола Скиба, д.т.н., проф. Олег Поліщук, к.т.н., доц. Віталій Неймак, к.т.н., доц. Тарас Романець, к.т.н., доц. Світлана Смутко, старший викладач Світлана Лісевич, аспіранти Андрій Поліщук, Олександр Місяць, Андрій Кравчук, Максим Лучинський прийняли участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретичні і експериментальні дослідження в сучасних технологіях матеріалознавства та машинобудування».

Конференція проводилася на базі Луцького національного технічного університету.

Метою конференції був обмін інформацією і досвідом з питань сучасних технологій матеріалознавства та машинобудування.

На пленарному засіданні виступи доповідачів були різноплановими та стосувалися сучасних методів підвищення зносостійкості робочих поверхонь сталевих деталей, можливостей керування провідністю металокерамічних композитів порошкового походження, технологій напилення плівок наносекундними лазерними імпульсами та іншого.

Доповіді аспірантів кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем були заслухані на секційному засіданні, зокрема Андрій Кравчук виступив із доповіддю щодо розробки прес-форми для лиття підошов із суміші розплаву полімеру та перероблених відходів, Олександр Місяць – із доповіддю «Експериментальна установка для дослідження  роторної дробарки з частотним керуванням електроприводу», Андрій Поліщук – «Переробка відходів полімерних матеріалів легкої промисловості у готові вироби з використання адитивних технологій», Максим Лучинський – «Порівняння приводів обладнання для виконання операції маркування, клеймування та тиснення деталей і виробів легкої промисловості».

За результатами конференції доповіді наших здобувачів отримали схвальну оцінку. Їм рекомендовано продовжити свої наукові дослідження в обраних напрямках.

За інформацією кафедри машин і апаратів,
електромеханічних та енергетичних систем

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук