Вітаємо талановитого студента гр.ЕМ-18-1 Данильчука Всеволода з перемогою!

АвторMAEES

Вітаємо талановитого студента гр.ЕМ-18-1 Данильчука Всеволода з перемогою!

Спираючись на норми національного та міжнародного законодавства, Координатор проєктів ОБСЄ в Україні реалізує соціальний проєкт – «Працюй безпечно», спрямований на протидію торгівлі людьми. У рамках вищезазначеного проекту Координатором проєктів ОБСЄ в Україні з метою запобігання поширенню проблеми торгівлі людьми й висвітлення її серед молоді було пропоновано долучитись до конкурсу відеороликів серед студентів “Я проти торгівлі людьми”.

Наш талант з групи ЕМ-18-1 Данильчук Всеволод Володимирович запропонував свое бачення проблеми.

В четвер 4 березня була проведена відео зустріч, де відбуласяся презентація результатів конкурсу, експертні виступи представників Координатора проектів ОБСЄ та команди #працюйбезпечно. До оцінювання конкурсу долучилась велика команда, яка складається з експертів по протидії торгівлі людьми, з ведення соціальних мереж та медійних комунікацій.
Критерії оцінки та номінації:

  1. Актуальність та експертність у викладенні теми – оцінювалася правильність формування меседжу, відповідність у викладенні інформації, розуміння поняття «торгівля людьми» та його складових;
  2. СММ доцільність – критерії просування, зацікавлення та залученності аудиторії;
  3. Глядацькі симпатії – кожен відеоролик буде розміщений на соціальних сторінках Координатора проектів ОБСЄ та команди #працюйбезпечно і буде оцінюватись за кількістю отриманих вподобань;
  4. Особлива номінація, яку експерти озвучили під час відеозустрічі.

Всеволод виграв у номінації “Креативність”. Експерти відмітили нестандартну подачу у відео і неординарне розкриття проблеми торгівлі людьми. Пропонуємо і вам це переглянути!

Бажаємо нових творчих ідей та гучних перемог!!!!

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук