Цифровий навчально-науковий центр Siemens відкрито!

АвторMAEES

Цифровий навчально-науковий центр Siemens відкрито!

Цифровий навчально-науковий центр систем автоматизації та електроприводів Siemens кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем у Хмельницькому національному університеті відкрито!

 В лабораторії встановлене унікальне програмне забезпечення, що дозволить студентам створювати цифрових двійників. Технологія цифрового моделювання значно прискорює процеси проектування підприємства, монтажу і пусконалагодження, а також розробки продукції і планування виробництва.

Безліч виробів можна піддати порівняльного аналізу, випробувань та оцінки у віртуальному середовищі. Основою при розробці стендів була ідея створення мехатронної моделі виробництва: студенти і майбутні інженери зможуть не тільки будувати цифрові віртуальні прототипи, але й працювати з  масштабними моделями. Тому в лабораторії встановлено справжні конвеєри, маніпулятори, термотунелі, спеціальні осередки зважування.


Відео відкриття можна переглянути тут:

https://www.youtube.com/watch?v=VPq0Pogzq-Q&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0zOTtbJ1qWV9ga_Y7BMWTm1xIsxCTtLcFV_O8owu-DA6hfO5uFVVKg0As

Детальна інформація на нашій сторінці:
https://maees.khmnu.edu.ua/навчально-науковий-центр-систем-авто/

Репортаж про відкриття https://mistotv.com/39837/

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук