Перейти до вмісту

МІЖВУЗІВСЬКИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР

7 травня 2024 року відбувся міжвузівський науковий семінар на тему «Науково-методичні аспекти викладання фундаментальних та технічних дисциплін».

Семінар було проведено на базі кафедри машин і апаратів електромеханічних та енергетичних систем Хмельницького національного університету. У роботі семінару взяли участь науково-педагогічні працівники Хмельницького національного університету, Національної академії Державної прикордонної служби України,Хмельницького інституту соціальних технологій Університету «Україна» та Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту.

Учасники наукового семінару обговорили методику викладання дисциплін фундаментального та інженерного циклу із застосуванням комп’ютерних технологій. Розглянули питання методики викладання аддитивних технологій в підготовці майбутніх фахівців, особливостей використання штучного інтелекту в навчальному процесі. Учасники поділились досвідом щодо підвищення ефективності персоналізованого навчання за допомогою цифрових технологій.